Bowen alkalmazási területei

Bowen alkalmazási területei

A Bowen / Bowtech alkalmazási területei

A Bowen alkalmazási területei egyszerűsége, kíméletes mechanizmusa miatt rendkívül szerteágazóak.
Nagyon érzékeny testrészeknél, súlyos állapotok kezelésében, pl. operációk utáni felépülés esetén vagy mozgáskorlátozottság fennállásakor különösen nagy szolgálatot tesz.

Ez a technika nemcsak belgyógyászati, orthopédiai, sebészeti és idegrendszeri problémáknál alkalmazható, hanem akár pszichoszomatikus tünetek esetén is, melynek manapság szinte minden ember folyamatosan kitett.
A terhes- és csecsemőgondozásban, illetve a szülészet területén is ez a legalkalmasabb módszer kíméletessége miatt.
Az Angol Szülészek Társasága elismeri és bevezette a Bowen technikát, újszülöttek számára pedig kifejezetten briliáns megoldásnak tartja.

 Mely más kezelési módokkal párhuzamosan alkalmazható ez a módszer?

A Bowen technika egy egyedülálló munkaeszköz klinikai környezetben is akár kizárólagosan, akár kiegészítő módszerként, más gyógyászati módszerek, eljárások mellett. Egyre több terapeuta, egészségügyi, orvosi, ápolói tevékenységgel foglalkozó szakember tanulja meg ezt a módszert, bővítve ezzel tudását és felkínálható lehetőségeit gyógyító munkája során.

Hogyan vélekednek a különféle szakterületek szakemberei a technikáról?

 Felismerve a benne rejlő lehetőségeket gyógytornászok, masszőrök, kiropraktőrök, fizioterapeuták, kórházi nővérek, szülészek és bábaasszonyok, homeopaták, orvosok és fogorvosok ezrei sajátították már el szerte a világon.

Kiknek ajánlható a Bowen alkalmazása?

A Bowtech nagyfokú tisztelettel végzett, manipulációktól mentes, rendkívül kifinomult és szelíd módszer, aminek köszönhetően a sérülések veszélye gyakorlatilag nullával egyenlő.
A Bowtech valóban alkalmas bárki kezelésére, az újszülöttektől a kisgyermekekig, a várandós mamáktól az élsportolókon át az idős emberekig bárkinek.
Bevethető akut és krónikus betegségek esetén, mentális problémák megszüntetésére, traumák kezeléseként, fóbiáktól való megszabadulás elősegítésére.

Mit várhatunk a Bowentől, ha még nincsenek tüneteink? Így is érdemes?

 A Bowen természetesen nem csak a tünetek jelentkezésekor alkalmazható! Az ideális állapot a fizikai és a mentális egészség, a kirobbanó vitalitás, a teljes körű fizikai aktivitás, a jó kedély. Ezek megőrzése a legfontosabb minden ember számára.

Mindezek folyamatos fenntartására az egyik, ha nem a legmegfelelőbb egy Bowen kezelés. Bizonyos időszakonként, újra és újra igénybe véve tartós egészséget birtokolhatunk.

Igazi élvezet Bowennel megőrizni egészségünket életünk végéig. Hála Tom Bowennek és követőinek, ma már ez a lehetőség adott bárki számára.

Szeretettel várom hívását!

Unyi Tamara Bowen alkalmazó

Telefon: +36 20 55 33 717

Email: tamara13okto@gmail.com

A Bowen kezelés helyszínei:

Medical Center: XV. Ker, Apolló u. 61.
2146 Mogyoród, Szent Jakab Park 65.

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.